U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Hedendaags en duurzaam wonen in een rustige omgeving
Groeninghe - Masimmo Vastgoed

Het project

Graag stellen we ‘Residentie Groeninghe’ aan je voor: een gloednieuw woonproject in een verfijnd moderne architectuur op een centrale en rustige ligging, vlakbij het dorpscentrum van Zedelgem met alle voorzieningen. Omgeven door groene verzichten, heeft dit project zijn naam niet gestolen.

Het project omvat 21 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en mooie zonneterrassen. Ruim, lichtrijk en met heel wat duurzaam wooncomfort.

Het zijn één voor één luchtige appartementen met een mooie leefruimte en luxueus uitgeruste keuken met kookeiland, aangename en grote terrassen, 2 of 3 volwaardige slaapkamers, 1 of 2 badkamers met inloopdouche/ligbad en een gerieflijke berging. 

In dit project leggen we een extra focus op duurzaamheid door te verwarmen via geothermische warmtepompen. Dit in combinatie met zonnepanelen en ventilatie met warmteterugwinning maken jouw nieuwe thuis bijzonder energiezuinig. 

In de ondergrondse verdieping zijn toegewezen garages, staanplaatsen, bergingen en een fietsenstalling voorzien.

Jouw nieuwe thuis stem je zelf helemaal af op jouw smaak en wensen. Met een mooi budget kies je jouw keuken, badkamer en de vloer- en wandtegels, met een kwaliteitsvolle afwerking als garantie!  

Groeninghe - Masimmo Vastgoed
Groeninghe - Masimmo Vastgoed
21
Units
24 %
Verkocht
2-3
Slaapkamers
85 m²
Min. opp.
140 m²
Max. opp.
Ruime 2- of 3-slaapkamer appartementen met een uiterst hoogwaardige afwerking.
Groeninghe - Masimmo Vastgoed